Søgemaskineoptimering

Hvorfor er det vigtigt?

Efter at have arbejdet med online markedsføring siden 2009 har jeg valgt en enkelt mission. At hjælpe med at lære, udnytte og forstå den digitale verden. Vil du sælge mere? Have mere trafik – eller blot i gang med at lære?

50%

Af alle køb online starter på Google

Den tekniske del

Den tekniske del er ofte den mest udfordrende del for de fleste virksomheder. Her skal man ind og arbejde med elementer som hastighed, kodeoptimering, billedestørrelser, serveropsætning.

Jeg starter altid med den tekniske del. Det betyder vi laver en større rapport der omhandler alle de tekniske elementer for den enkelte side. Det kan være meget forskelligt fra side til side hvilke elementer der ikke fungerer.

Når vi har gennemgået den tekniske rapport tager vi udgangspunkt i de vigtigste ting og får optimeret disse.

Den interne del

Den interne del omhandler i høj grad content marketing, hvorfor de 2 ydelser ofte hænger sammen.

Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende trafik hvis der er en eksisterende. Har i kørt Google Adwords kan vi ligeledes udtrække denne data og bruge den i vores SEO optimering.

Den vigtigste del hvad er at kortlægge de landingssider der giver mest værdi for siden og ikke blot går efter de sværeste søgeord og landingssider.

Den eksterne del

Den eksterne del indeholder alt det der sker uden om din side. Her taler vi om områder såsom PR, linkbuilding, samarbejde med bloggere og hvad der ellers hører under denne paraply.

70%

Klikker på de 3 øverste resultater

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Målsætning

Vi starter altid med at gennemgå jeres målsætning for jeres SEO indsats. Hvad er omfanget? Hvor stor er konkurrencen og hvad kan vi forvente os?

Analysearbejdet

Når vi har fastlagt målsætningen kigger vi på de redskaber der kan gøre os klogere på hvor vi skal sætte ind. Vi gennemgår analyserne i fællesskab og får klarlagt strategien.

Eksekvering

Vi udfører arbejdet i fællesskab så jeres team får en forståelse for hvilke parametre der kan skrues på og hvordan man bedst arbejder med SEO. Vi sørger for at jeres rapportering er knivskarp så i har styr på resultaterne.

Nicolai Johannesen

Micky has a superior knowledge in digitalization and how to scale IT related businesses. Micky has been a great value not only for Reshopper, but also for my personal understanding on subjects such as SEO, FB advertising and Growth Hacking. I would not hesitate to recommend Micky to any company who might need extra eyes on their strategies in the digital world.

Nicolai JohannesenCEO & Founder | Reshopper
Copyright - WEISIO | 2009-2017