Min mission

Udvide din digitale horisont

Mit navn er Micky Weis, jeg har arbejdet med online markedsføring og de fleste områder indenfor det digitale. Jeg har brugt 8 år på at lære det jeg ved i dag. Min rejse som blandt andet konsulent for SlikhaarTV, Tattoodo, Hvisk, Thornico har givet mig en brede vifte af erfaringer.

Senest har jeg fungeret som CMO i 2 år for Firtal Web A/S i Risskov med det fedeste online-team bestående af mere end 10 fantastiske mennesker.

Jeg har været heldig at arbejde med inspirerende mennesker som Christian Stadil, Morten Kirk, Esben Gadsbøl, Mikkel Salling, Jesper Hvejsel – listen er lang.

Den viden jeg har fået har jeg nu lyst til at give videre i form af Weisio. Min mission er at du skal lære det jeg ved så vi i fællesskab kan flytte jeres online strategi.

Teamet

Hvem er ombord?

Micky Weis

Jeg vælger at beskrive mig selv i første person – nu hvor det er mig selv der har bygget hjemmesiden bid for bid. Mit navn er Micky Weis – jeg er stifter og daglig digital rådgiver i Weisio. Jeg har arbejdet med digital markedsføring i 8 år. Senest har jeg været CMO hos Firtal Web A/S og ekstern rådgiver for bla. Hummel A/S, Thornico A/S, Tattoodo, Hvisk ApS, Clubtan samt flere. Nu ser jeg frem til at udbrede det jeg har lært til de cases vi har i huset.

Jacob Bonde

Jacob er indehaver af revisionsfirmaet 4Audit som tilbyder alt indenfor revision, bogføring mv. Jacob er derfor den økonomiske partner i Weisio og vil stå for alt det juridiske og økonomiske.

Jesper Balleby

Jesper er indehaver af Adwords bureauet Geniads. Jesper har drevet Google Adwords de sidste 8 år for over 50 forskellige kunder. Vores samarbejde startede tilbage for 5 år siden – og Jesper vil derfor være Adwords ansvarlig i Weisio. Vi mener at ved at være partnere i dette kan vi tilbyde det bedste fra de forskellige grene vi kommer fra i den digitale verden.

Rune Jensen

Jeg har efterhånden arbejdet med mange dygtige og hårdtarbejdende mennesker, men Micky har uden tvivl sat standarden for værende en “ihærdig initiativtager”. De kreative kvalifikationer kan løfte enhver virksomhed, både i kvaliteten og mængden af markedsføringstiltag, og trods hans egen ydmyge holdning til faget, er Micky den klart dygtigste marketingseksperts jeg har stiftet bekendtskab med. Det er alle virksomheders drøm at have én som Micky, men der er desværre ikke så stort udbud, da der kun findes én iværksætter som ham, og det er Micky selv.

Rune JensenCEO & Founder | Rankscanner.com

Copyright - WEISIO | 2009-2017