Jeg kan ikke trylle

Sådan arbejder jeg

Gennemgang

Et samarbejde med mig tager vi udgangspunkt i jeres nuværende data og situation. Vi laver en udførlig gennemgang af jeres data og opsætning.

Værktøjer

Når vi ved hvilke områder vi skal sætte ind på så griber fat i værktøjskassen som kan læses herunder. Vi prioriterer hvilke områder der er vigtigst og laver en plan for hver af disse og hvad vi forventer outcome er.

Rapportering

Vi holder en jævnlig gennemgang af jeres data og resultater. Vi vil løbende blive klogere på de områder vi arbejder med og deraf rette ind på de områder der performer godt eller mindre godt.

Værktøjskassen

Hvorfor SEO?

SEO også kendt som søgemaskineoptimering er en af de vigtigste discipliner online. Over 70% af alle salg i Danmark starter via Google. Hvis du ikke er synlig i søgemaskinerne får du med andre ord ingen salg eller besøgende. Google’s algoritmer nærmer sig kunstig intelligens og det stiller det langt større krav i dag, end tidligere til at få det maksimale ud af SEO.

Content marketing

Content marketing er en af de nyere marketing discpliner, men bestemt også en af de vigtigste. Content marketing betyder oversat “marketing baseret på indhold”. Du skaber med andre ord indhold der bliver din markedsføring og igennem dit indhold, en relation til brugeren. Via værktøjer og teknisk viden kan man justerer og optimerer både indhold og markedsføringskanalerne. Ligeledes kan content marketing mindske annonceringsudgifterne.

Er Amazon din ven eller fjende?

Amazon er kommet for at blive. Amazon er en af de mest brugte webshops i Danmark – og den kurve stiger hvert år. Spørgsmålet er om Amazon skal være din ven eller fjende? Deres platform skaber store muligheder for de danske virksomheder der ønsker at sælge deres produkter via platformen. Deres systemer som VINE, AMS mv. giver ligeledes en lang række muligheder for at komme udover landegrænserne.

Hvorfor Facebook annoncering?

Facebook er det meste brugte sociale medie i Danmark og der er over 3.5 mio. danske brugere på mediet hver måned. Er du ikke på Facebook? Så er det på tide. Deres annonce platform giver helt unikke muligheder da det lader virksomheder bruge folks data til at segmentere dem i målgrupper. Det kan være alder, køn, bopæl, job, indkomst og meget mere.

Hvorfor Instagram annoncering?

Instagram annoncering giver dig på samme måde som Facebook, mulighed for at brande dit produkt eller service på en helt anderledes måde end tidligere. Via en lang række forskellige indholdsformer kan man hurtigt nå ud til over 800.000 brugere i Danmark hver måned. Ligeledes er Instagram et af de bedste medier til at internationalisere dit produkt / brand.

Hjæp til den digitale strategi?

I tvivl om hvor jeres virksomhed skal hen af? Få en digital sparringspartner og lad os i fællesskab kortlægge jeres strategi. Bruger man en analogi som krig i billedlig forstand er det dem der er bedst forberedt der vinder krigen. Den forberedelse kræver efterhånden mere og mere, da krigsmarken bliver mere og mere fyldt (konkurrenter). Kontakt mig i dag og vi kan tage en dialog om jeres digitale strategi.

Virker e-mails stadig?

Alle undersøgelser viser at e-mails stadig er det bedste medie til at skabe en relation til kunden. Vores indbakker er dog blevet mere og mere fyldt. Det stiller store krav til os som afsendere at kunne udfordre folks måde at modtage mails via flows, personalisering og segmentering. Hvis du rammer rigtigt er det dog en ubetinget den stærkeste kanal.

Udvide din digitale horisont

Savner du uddannelser indenfor området? Den bedste form for udvikling er den du giver dine medarbejdere. Derfor tilbyder jeg individuelle eller team kurser til virksomheder og private. Uanset om du skal arbejde direkte med faget eller ej vil det være en styrke at have kendskab til den digitale verden – fordi den vil påvirke os alle.

Hvorfor Google Adwords?

Adwords rummer store muligheder i dag. Konkurrencen er benhård derfor kræver det også konstant årvågenhed og benarbejde at skabe rentable Adwords kampagner. Adwords igennem Weisio fungerer via et samarbejde med Jesper Balleby der har drevet Google Adwords i 8 år (Geniads ApS). Ved at dække flere områder indenfor det digitale område har vi muligheden for at optimerer på langt flere parametre end blot ét.

Johan Plenge

Micky is one of the most ambitious people I have ever worked with. He knows everything there is to know about online marketing and growth hacking. We were lucky to get him on board Tattoodo to develop our online marketing strategy. The goal was to increase the traffic on Tattoodo.com and to build up a Facebook and newsletter user-base. The results was none other than amazing! In 3 months the traffic tripled on the site. The growth was also highlighted when Tattoodo was featured on TechCrunch and KillerStartups. It’s a pleasure working with Micky, and I have learned so much from him. Any company who wish to grow their online sales numbers would be lucky to have him. I give him my highest recommendations.

Johan PlengeCEO & Founder | Tattoodo.com

Copyright - WEISIO | 2009-2017